Календар
| « Березень 2017 » |
| Пн |
Вт |
Ср |
Чт |
Пт |
Сб |
Нд |
| | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Головна » 2017 » Березень » 06
25 лютого проведена виставка - розпродаж кулінарних страв та виробів на святі масляної в центрі м. Малин. Члени методичної комісії запропонували різноманітний асортимент: шашлик із свинини, пиріжки з квасолею, деруни по – селянські а обов’язковим атрибутом свята на столі стали дуже смачні, ароматні млинці з грибною мочанкою, млинчики з м’ясом, заварним кремом, вишнями, шоколадом, карамеллю, капустою.
По закінченню тижня проведено круглий стіл, де були підведені підсумки, нагородження переможців конкурсів, вручення грамот учням учасникам, винесення подяки усім учасникам, майстрам в/н, викладачу за активну участь.


...
Читати далі »
|
24 лютого з учнями групи К-2-3 було проведено конкурс: «Кулінарний брейн - ринг» (викладач Кулініч Л.М.). Учні мали змогу продемонструвати свою професійну підготовку з предмету: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» та творчі навички, здобуті у стінах ліцею.

...
Читати далі »
|
23 лютого проведено конкурс – виставку фахової майстерності серед учнів групи К-2-3 (майстер в/н Зелінська Т.Л.).
Під час практичного туру учні готували та презентували «Рулет з котлетної маси з м’яса». Страви, які приготували учні вирізнялися оригінальністю та креативністю. Тож конкурс проводився з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активності, вмінь і навиків учнів, вдосконалення організації та змісту навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар». Переможці були нагороджені грамотами.


...
Читати далі »
|
22 лютого учень третього курсу Фалінський Максим провів майстер - клас італійської кухні на тему: «Приготування пасти карбонара». На присутніх було справлено неймовірне враження.
Змістовно та захоплююче пройшла виховна година на тему: «Масляна», підготовлена класним керівником Данильчук О.П. та майстром в/н Шевчук Л.М. Присутні переглянули презентацію, прослухали вірші і пісні про масляну, прийняли участь у конкурсах, а на закінчення всіх пригостили млинцями та варениками.

...
Читати далі »
|
21 лютого відзначився проведенням конкурсу – виставки фахової майстерності серед учнів групи К-1-13 з професії «Кухар». Метою конкурсу було підвищення рівня професійної майстерності учнів, престижу професії кухаря, розвиток творчого потенціалу учнів, вдосконалення навиків роботи. Завданням конкурсу: виявлення кращого з професії серед учнів.
Виконавши тестові завдання з предметів професійно-теоретичної підготовки, учасники конкурсу готували та презентували страву: «Каша в’язка з гарбузом». Учні справились із завданням та показали гарні знання, вміння та навики. Переможцями стали:
1 місце –Пількевич Л., Рейса Т.
2 місце –Диняк Д, Іскоростенська І.
3 місце –Хиля А., Грабовський А.
Кожна робота – це своєрідний шедевр, частинка вкладеної душі, яка дарує незабутні емоції та відчуття. Майстри в/н Данильчук О.П, Шевчук Л.М. разом зі своїми учнями продемонстрували майстерність в тематичний сервіровці столів.
Мистецтво – це країна, де поєднуються фантазії, мрії та душа митця. Поринувши у казковий світ дитинства, учні групи К-2-3 - Горай А., Мельниченко Л., Дідківська Я. та групи К-3-8 - Цюпа А, Корнієнко В. з великою цікавістю і творчим натхненням готували свої витвори, демонстрували кулінарні таланти і презентували їх на виставці на тему: «Кухарі фантазують з круп, бобових, макаронних виробів».

...
Читати далі »
|
З метою підвищення інтересу до обраної професії, піднесення її престижу серед учнів ліцею у ДНЗ «Малинський професійний ліцей» з 20.02.2017 р. по 25.02.2017 р. проходив тиждень з професій: «Кухар», «Офіціант».
Цікаві заходи, підготовлені та проведені майстрами виробничого навчання і викладачем, були спрямовані на популяризацію професій, зацікавленість учнів до обраної сфери діяльності, розвиток їх творчих здібностей. Учні не тільки демонстрували здобуті теоретичні та практичні знання, а й свої творчі вміння.
Кожний день тижня був насичений різноманітними заходами.
20 лютого розпочалося виставкою, на якій кожна група кухарів, офіціантів представляла стіннівки під гаслом: «Кулінарні секрети, поради, хитрощі від кухарів», які приваблювали яскравістю кольорів, досить цікавою інформацією.
Змістовно пройшла інформаційна година на тему: «Етикет поведінки за столом», яку провели учні груп: К-2-3 - Горай А., Єнько М., К-3-8 - Сорока Л., Цюпа А.

...
Читати далі »
|
|
|
|