21 лютого відзначився проведенням конкурсу – виставки фахової майстерності серед учнів групи К-1-13 з професії «Кухар». Метою конкурсу було підвищення рівня професійної майстерності учнів, престижу професії кухаря, розвиток творчого потенціалу учнів, вдосконалення навиків роботи. Завданням конкурсу: виявлення кращого з професії серед учнів.
Виконавши тестові завдання з предметів професійно-теоретичної підготовки, учасники конкурсу готували та презентували страву: «Каша в’язка з гарбузом». Учні справились із завданням та показали гарні знання, вміння та навики. Переможцями стали:
1 місце –Пількевич Л., Рейса Т.
2 місце –Диняк Д, Іскоростенська І.
3 місце –Хиля А., Грабовський А.
Кожна робота – це своєрідний шедевр, частинка вкладеної душі, яка дарує незабутні емоції та відчуття. Майстри в/н Данильчук О.П, Шевчук Л.М. разом зі своїми учнями продемонстрували майстерність в тематичний сервіровці столів.
Мистецтво – це країна, де поєднуються фантазії, мрії та душа митця. Поринувши у казковий світ дитинства, учні групи К-2-3 - Горай А., Мельниченко Л., Дідківська Я. та групи К-3-8 - Цюпа А, Корнієнко В. з великою цікавістю і творчим натхненням готували свої витвори, демонстрували кулінарні таланти і презентували їх на виставці на тему: «Кухарі фантазують з круп, бобових, макаронних виробів».
|