Статистика
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
Головна » 2014 » Вересень » 25 » Травень 2014
|
16 травня для учнів 2 курсу з професії «Кухар;офіціант» був проведений відкритий урок-конференція з предмету «Фізіологія харчування». Урок-конференцію на тему «Дієтичне харчування» провела Кулініч Л.М., викладач професійно-теоретичної підготовки. Учні заздалегідь проводили дослідження та презентували свої роботи по групах (товарознавці, технологи, дієтологи-фізіологи, зелена варта). Була проведена дискусія, практична робота та дегустація страв з екологічно чистих продуктів. Заключне слово взяла експерт – медпрацівник Лойко Л.К.
  |
|
Переглядів: 485 |
Додав: admin
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
| | |