6 - 7 лютого проходив І етап Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності серед учнів 3 курсу з професії «Кухар». Конкурс проходив з метою підвищення рівня професійної підготовки та майстерності учнів, розвитку творчої активності, поглиблення знань із сучасних виробничих технологій у сфері громадського харчування згідно з ДС ПТО.
Учні виконували тестові завдання з предметів професійно-теоретичної підготовки та практичне завдання, яке відповідало вимогам 4 кваліфікаційного розряду та включало приготування котлети «Марічка» зі складним гарніром та салату зі свіжих овочів та курячого філе. Учні показали хороші знання як з теоретичної частини так і уміння та навички з практичної частини на достатньому та високому рівнях. Журі конкурсу переможцем визнало Костюченка Євгена, який набрав найбільшу кількість балів, та братиме участь у ІІ етапі конкурсу.