19 жовтня проходив ІІ-й Житомирський обласний чемпіонат з кулінарного мистецтва і сервісу «BattleChefs 2.0» на базі ДПТНЗ «Житомирське вище професійне училище сервісу і дизайну». Активну участь у чемпіонаті прийняли члени методкомісії з професій «Кухар», «Офіціант» ДНЗ «Малинський професійний ліцей» Гриневич Л.М, Марценюк К.Г., Зелінська Т.Л., Шевчук Л.В, Данильчук О.П., майстри виробничого навчання, Кулініч Л.М., викладач професійно-теоретичної підготовки та учні.
Переможцями конкурсу стали: 2 місце за напрямом «Сервіс - клас» - Черкас Василь, учень 3-го курсу; 2 місце за напрямом «Оригінальна страва з риби та морепродуктів» - Ситайло Валентина, учениця 2 – го курсу; 2 місце у практичних змаганнях АРТ – клас за номінацією «Традиційний хліб» Задорожня Вікторія, учениця 2 – го курсу. Учні отримали дипломи та срібні медалі.
3 місце, диплом і бронзову медаль за номінацією декоративні вироби з овочів та фруктів «Карвінг» отримала Ситайло Валентина, учениця 2 – го курсу.
|