П`ятниця, 19.04.2024, 01:19
Вітаю Вас Гість | RSS

ДНЗ "Малинський професійний ліцей"

Меню сайту
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу

Головна » 2017 » Березень » 06

       25 лютого проведена виставка - розпродаж кулінарних страв та виробів на святі масляної в центрі м. Малин. Члени методичної комісії запропонували різноманітний асортимент: шашлик із свинини, пиріжки з квасолею, деруни по – селянські а обов’язковим атрибутом свята на столі стали дуже смачні, ароматні млинці з грибною мочанкою, млинчики з м’ясом, заварним кремом, вишнями, шоколадом, карамеллю, капустою.

       По закінченню тижня проведено круглий стіл, де були підведені підсумки, нагородження переможців конкурсів, вручення грамот учням учасникам, винесення подяки усім учасникам, майстрам в/н, викладачу за активну участь.

... Читати далі »

Просмотров: 275 | Добавил: admin | Дата: 06.03.2017 | Комментарии (0)

       24 лютого з учнями групи К-2-3 було проведено конкурс: «Кулінарний брейн - ринг» (викладач Кулініч Л.М.). Учні мали змогу продемонструвати свою професійну підготовку з  предмету: «Технологія приготування їжі з основами товарознавства» та творчі навички, здобуті у стінах ліцею.

 

... Читати далі »

Просмотров: 349 | Добавил: admin | Дата: 06.03.2017 | Комментарии (0)

       23 лютого проведено конкурс – виставку фахової майстерності серед учнів групи К-2-3 (майстер в/н Зелінська Т.Л.).

       Під час практичного туру учні готували та презентували «Рулет з котлетної маси з м’яса». Страви, які приготували учні вирізнялися оригінальністю та креативністю. Тож конкурс проводився з метою підвищення рівня професійної підготовки, розвитку творчої активності, вмінь і навиків учнів, вдосконалення організації та змісту навчання при підготовці кваліфікованих робітників з професії «Кухар». Переможці були нагороджені грамотами.

... Читати далі »

Просмотров: 217 | Добавил: admin | Дата: 06.03.2017 | Комментарии (0)

       22 лютого учень третього курсу Фалінський Максим провів майстер - клас італійської кухні на тему: «Приготування пасти карбонара». На присутніх було справлено неймовірне враження.

       Змістовно та захоплююче пройшла виховна година на тему: «Масляна», підготовлена класним керівником  Данильчук О.П. та майстром в/н  Шевчук Л.М.  Присутні переглянули презентацію, прослухали вірші і пісні про масляну, прийняли участь у конкурсах, а на закінчення всіх пригостили млинцями та варениками.

... Читати далі »

Просмотров: 227 | Добавил: admin | Дата: 06.03.2017 | Комментарии (0)

       21 лютого відзначився проведенням конкурсу – виставки фахової майстерності серед учнів групи К-1-13 з професії «Кухар». Метою конкурсу  було підвищення рівня професійної майстерності учнів, престижу професії кухаря, розвиток творчого потенціалу учнів, вдосконалення навиків роботи. Завданням конкурсу: виявлення кращого з професії серед учнів. 

       Виконавши тестові завдання з предметів професійно-теоретичної підготовки, учасники конкурсу готували та презентували страву: «Каша в’язка з гарбузом». Учні справились із завданням та показали гарні знання, вміння та навики. Переможцями стали:

1 місце –Пількевич Л., Рейса Т.

2 місце –Диняк Д, Іскоростенська І.

3 місце –Хиля А., Грабовський А.

      Кожна робота – це своєрідний шедевр, частинка вкладеної душі, яка дарує незабутні емоції та відчуття. Майстри в/н Данильчук О.П, Шевчук Л.М. разом зі своїми учнями продемонстрували майстерність в тематичний сервіровці столів.

      Мистецтво – це країна, де поєднуються фантазії, мрії та душа митця. Поринувши у казковий світ дитинства, учні групи К-2-3 - Горай А., Мельниченко Л., Дідківська Я. та групи К-3-8 - Цюпа А, Корнієнко В. з великою цікавістю і творчим натхненням готували свої витвори,  демонстрували кулінарні таланти і презентували їх на виставці на тему: «Кухарі фантазують з круп, бобових, макаронних виробів».

... Читати далі »

Просмотров: 241 | Добавил: admin | Дата: 06.03.2017 | Комментарии (0)

       З метою підвищення інтересу до обраної професії, піднесення її престижу серед учнів ліцею у  ДНЗ «Малинський професійний ліцей» з 20.02.2017 р. по 25.02.2017 р. проходив тиждень з професій: «Кухар», «Офіціант».

       Цікаві заходи, підготовлені та проведені майстрами виробничого навчання  і викладачем, були спрямовані на популяризацію професій, зацікавленість учнів до обраної сфери діяльності, розвиток їх творчих здібностей. Учні не тільки демонстрували здобуті теоретичні та практичні знання, а й свої творчі вміння.

       Кожний день тижня був насичений різноманітними заходами.

       20 лютого розпочалося виставкою, на якій кожна група кухарів, офіціантів представляла стіннівки під гаслом: «Кулінарні секрети, поради, хитрощі від кухарів», які приваблювали яскравістю кольорів, досить цікавою інформацією.

       Змістовно пройшла інформаційна година на тему: «Етикет поведінки за столом», яку  провели учні груп: К-2-3 - Горай А., Єнько М., К-3-8 - Сорока Л., Цюпа А.

... Читати далі »

Просмотров: 250 | Добавил: admin | Дата: 06.03.2017 | Комментарии (0)