Методичні рекомендації
Кулініч Л.М. Предмет "Технологія приготування їжі"
«Загальні правила розрахунку сировини
та напівфабрикатів для необхідної кількості страв з риби»
Синежук А.В. «Рекомендації учням щодо підготовки до ЗНО»
«Рекомендації вчителям щодо підготовки учнів до ЗНО»
Канюка Л.Ф. «Виявлення обдарованих учнів у навчальній групі та робота з ними»
Кулініч Л.М. Предмет "Калькуляція і облік"
Методичні рекомендації до вивчення теми
«Визначення маси відходів, брутто, нетто при
обробці риби та рибних напівфабрикатів»
Методичні рекомендації до вивчення теми
«Визначення маси відходів, брутто, нетто
при обробці овочів»
Харченко О.М Предмет "Будова і технічна експлуатація тракторів"
Методичні рекомендації по застосуванню основних
типів уроків при вивченні предмету «Будова і
технічна експлуатація тракторів»
Методичні рекомендації «Методика застосування
різнорівневих тестів при вивченні будови і
технічної експлуатації тракторів»
Застосування елементів проблемного навчання
при вивченні будови і роботи муфти зчеплення,
користуючись опорним конспектом «Головне зчеплення»
Харченко К.С. Предмет "Хімія"
Методичні рекомендації до розв‘язання тестових
завдань з хімії (Харченко К.С.)
Мельниченко Т.М.Предмет "Геометрія"
Використання стереометричних моделей на
уроках геометрії
Предмет "Алгебра і початки аналізу"
Формування комбінаторного, ймовірнісно – статистичного
мислення учнів
|